Vanredna Skupština

Eko-naturisti Srbije mala

На основу члана 11 Статута Еко-натуристичког удружења Натуристи Србије, сазивам Ванредну скупштину удружења, са следећим дневним редом:

1. Усвајање новог Статута и Оснивачког акта удружења.

Седница ће се одржати у среду 25. 10. 2023. са почетком у 16.00 часова у седишту удружења, улица Јована Исаиловића 23/6, Котеж, Београд.

Од оснивања Удружења Натуристи Србије, протекао је период од преко пет година, у коме су неке одредбе Статута и Оснивачког акта једноставно превазиђене и више нису функционалне.

Појавила се потреба да се Статут освежи, измени, модернизује и усклади са европским вредностима и европском праксом у области деловања НВО организација. Такође је присутна потреба да се нађе формула за мотивисање и активирање чланства и да се чланови вежу око конкретних ствари и око конкретних активности. Поштујући све горе наведено одлучили смо да уведемо новине у сам Статут и пратеће промене у Оснивачком акту.

Чврсто верујемо да ће Статут и Оснивачки акт у будућности имати позитиван одјек међу члановима Удружења и да ће допринети активирању чланства, увећању активности и већем присуству Удружења Натуристи Србије на натуристичкој сцени Србије и да ће у будућности имати бољу слику.

Молим да благовремено потврдите пријем позива, као и пријем текста Статута који се усваја, а који вам је послат преко имејла.

Гласање се може извршити непосредно или путем телефона, преко сајта и преко имејла Удружења.

С поштовањем,

Тања Станковић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *