Sa nudističkog izleta Morahalom–Palić predstavljamo vam fotopriču broj 2: Vila Alexandar

272201373_671592897192912_4030821491626002114_n

Odbor za doček – Đole i Jelisaveta. Divljenje veličanstvenosti. Ljubav. Vernost.

Konačno, Vila Alexandar. U levom uglu fotografija vidi se zastakljeni kafe-bar na kome smo 14. 01. 2022. godine održali redovnu skupštinu Udruženja „Naturisti Srbije“, podelili poklončiće, pa otišli da uživamo u crnoj toploj vodi Panonskoj..

Fruštuk po propisu – bogat, domaći, ravničarski. Za ljubitelje, pored ostalog – (odlična) kavurma, dve vrste čvaraka, kulen, domaća čajna… 🙂

Kada sa crnom termalnom vodom, kruna ponude ovog pansiona i prizori zaleđenog letnjeg bazena, koji se inače leti greje putem solarnih panela. Sauna i hidromasažna kada, kao i tuševi i toaleti, nalaze se u zgradi iza ovih drvenih vrata.

Pogledi sa sprata na led jezera i odsjaj sunca, kroz prozore i mreže za komarce.

Detalji…

Đole i Jelisaveta uživali su u zubatom suncu na obodu malog, onog srednjeg Palićkog jezera. Njjima nije smetalo što je jezero bilo zaleđeno.

Odavde smo otišli u Vinariju Zvonko Bogdan, pa je svako nastavio put kući, koji je za neke bio dug preko 400 kilometara…

Pozdrav svima i vidimo se u sledećoj priči… Uskoro nas čeka priča broj 1 – Da li smo konačno utvrdili zašto toliko volimo da idemo u Morahalom?

Priredila Tanya

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *