Poziv za letovanje u Sutomoru

1280px-Sutomore

Foto: wikipedia

Naš član i delegat u skupštini udruženja nam je, isto kao i prošle godine, preporučio i preneo informacije vazane za smeštaj u Sutomoru.

Za clanove i prijatelje Udruženja „Naturisti Srbije“ se nudi gostovanje – letovanje u Sutomoru sa smeštajem u blizini nudističke plaže sa cenom od 7e za period 01–30 septembar. Plaćanje 50% je odmah po prijavi. Prevoz u sopstvenoj režiji, hrana se može spremati u kuhinji ili može da se rezerviše po sledećim cenama: doručak 3e, ručak 6 evra, večera 3 evra.

Ko se prijavi do 5. avgusta i uplati 50% od prijavljenih dana izmedju 4. i 30. septembra radi se rezervacija na 7 evra po danu. Ko se prijavi posle 5. avgusta možda i neće biti mesta, a cena iznosi 8 evra, jer nema 1 evra popusta, a isto treba uplata 50% kako bi se blokirali traženi termini od 4. do 30. septembra je raspoloživo, a najmanje u oba slučaja 5 dana.

Prijatno letovanje!

Udruženje „Naturisti Srbije“

2 mišljenja na „Poziv za letovanje u Sutomoru

  1. Branimir Dobrokes Odgovor

    Da li ce mozda neko ici organizovano dole? Tj. da li je neko zainteresovan da se ide u grupi od 4-5 ljudi? Mogli bismo onda zajedno najvise zbog drustva, jer je cena i vise nego pristupacna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *