Pismo članovima I

Eko-naturisti Srbije_resize_resize

Dragi članovi, simpatizeri i prijatelji udruženja,

bliži se kraj godine, pa imamo potrebu da vas obavestimo o našim aktivnostima u proteklom periodu – putovali smo puno puta u Zrenjanin, uživali na Peskari, više puta smo išli u Siki, putovali smo u Kladovo. Priče ćemo dostaviti u skorije vreme.

Napominjemo da se sajt ažurira sa novim sadržajima, reportažama, putopisima, priči o nagradi, uspomenama sa letovanja, naših i aktivnostima naših članova i prijatelja. Očekujemo od vas da se u narednom periodu aktivirate, da dostavite svoje predloge i ideje o još boljem radu udruženja, kao i o prijemu novih članova. Ostajemo otvoreni za svaki vaš predlog, sugestije i nove ideje.

Kreće nova zimska sezona i prvo putovanje se planira u Morahalom već 2. decembra. Obaveštavamo članove da će izborna skupština udruženja biti održana u drugoj polovini januara meseca, takođe u banji Sent Eržebet u Morahalomu. Pozivamo sve zainteresovane da doprinesu još boljem radu svojim prilozima.

Istovremeno, podsećamo članove udruženja da izvrše svoje obaveze u vezi članarine za tekuću godinu i podrže funkcionisanje udruženja.

Očekujemo vaše veće angažovanje i zainteresovanost za naš zajednički rad.

S poštovanjem,

Udruženje „Naturisti Srbije“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *