Nudistički centar u Beogradu

Novoizabran-zig-srednji

Naturizam u Srbiji ima dugu istoriju. Danas u Srbiji postoji veliki broj nudista i naturista, pa kako moderna vremena postavljaju pitanje, tako i postoji potreba da se ponudi odgovoran i konkretan pristup tako važnoj temi.

Kao što svugde u svetu postoje nudistički centri, tako bi i u našem glavnom gradu trebalo da postoji takav centar.

Eko-naturističko udruženje „Naturisti Srbije“ želi da pokrene inicijativu da se u Beogradu napravi jedan nudistički centar po ugledu da svetske nudističke centre.

Mi bismo morali sami da se potrudimo da to i ostvarimo kod naše kuće. Da li smatrate da svi zajedno treba da idemo ka cilju da imamo nudistički centar?

Zajedno, svi mi naturisti, nudisti, članovi, prijatelji i simpatizeri udruženja, potrebno je da se angažujemo i ostvarimo cilj da imamo NAŠ nudistički centar u glavnom gradu.

Želimo da čujemo vaše mišljenje. Da li lično smatrate da Beograd, kao jedna moderna evropska prestonica, treba da poseduje takav centar: NUDISTIČKI VELNES – FITNES – SPA – KAFE BAR, kao prostor za opuštanje, uživanje, okupljanje, vežbanje, upoznavanje, druženje, razmenu ideja i korisnih poznanstava? Takav centar će biti podesan za organizovanje tribina, informativnih edukacija o tome šta je naturizam, naturističkih rođendana i proslava! 🙂

Slobodno iznesite vaše viđenje, vašu viziju, dajte vaš konkretan predlog i ideju. Pišite nam kako to vidite?

Stalo nam je do vašeg mišljenja!

Vaše,
Udruženje „Naturisti Srbije“
Imejl: naturistisrbije@gmail.com
Pišite komentare ovde na sajtu
Tel/viber: 064-36-1111-8

Eko-naturisti Srbije mala

17 mišljenja na „Nudistički centar u Beogradu

 1. Čaba Odgovor

  Beogradu kao i Novom Sadu globalno fali nudistički centar.Živimo moderno doba .Takav centar je preko potreban .

 2. Aleksandar Odgovor

  Ja sam i sam naturista dugo godina i podržavam inicijativu za naturistički centar u Beogradu. Aktivno bih učestvovao u tome. Pozdrav

   • Geza LENNERT Odgovor

    Realno je da jedan dan (npr. četvrtak ili petak) bude naturistički u velnes delu nekog spa centra i to bi sada bio mogući MAKSIMUM.
    *
    U Beogradu „nešto nalik“ već postoji (uz dodatni trud i organizaciju, ali još uvek ne AUTOMATSKI).
    U Novom Sadu ni za to nema kritične mase, a i spa centri nisu oduševljeni idejom, jer – kad im se obratimo – traže da im garantujemo bar 70-80% popunjenosti za naturistićki dan, a taj teret i rizik ovde niko niti može niti hoće da primi na sebe.
    *
    Mórahalom nije daleko, imamo AUTOMATSKI svaki petak, a pored naturističkog velnesa na raspolaganju nam je i ceo tekstilni deo kompleksa Banje Szent Erzsébet za pare koje smo već svakako uplatili.
    *
    Jednom mesečno od oktobra do marta ili dvomesečno, između 10. i 17. u mesecu (kako se uklopi petak).
    I to je to.
    REALNO.
    :-))))
    Geza

    • Lolita Odgovor

     Slazem se sa ostalima da je naturisticke centar potreban Srbiji tj Beogradu.

     To sto u Madjarskoj postoji vise natiristickih centara u koje odlazimo, mi iz unutrasnjosti Srbije i svaki odlazak nam potrosi mnogo novca i vremena.

     Predjemo preko 600Km + cekanje na granici, samo u putu provedemo preko 8sati. stignemo umorni i vratimo se jos umorniji.

     Otvaranje naturistickog centra u Srbiji tj Beogradu bi mnogo znacilo. Javite ako se nesto pojavi.
     Lolita – Sumadija

     • tanja Autor članka

      Pogledajte najnovije vesti. Upravo to i govore!
      Pozdrav

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Aleksandre, molimo da te da pogledaš najnovije vesti na sajtu, gde se nalaze detaljniji podaci o tome šta se dešava i u čemu bi moglo da se učestuje i pomogne… Pozdrav

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Dragi Aleksandre, pogledaj informaicju o naturističkom centru u Beogradu. Probaj da se uključiš, volontiraj kad bude krenulo, probaj da pronađeš investitora!! Hvala!

 3. Dejan M Solak Odgovor

  Beograd, kao i Srbija uopšte, nemaju dovoljno nudističkih sadržaja, a ovi koji postoje, na rubu su kulture.
  Osim sadržaja, nedostaje i edukacija.

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Hvala Dejane. Takav centar bi, osim svoje prve namene, bio pravo mesto, gde bi se održavale tribine i aktivno radilo na edukaciji.
   Tanja

 4. Zoran Odgovor

  Apsolutna podrska.
  Jako je dug put do ostvarivanja takve ideje i da ona dostigne status centra i mesta opustenog svakodnevnog okupljanja i druzenja. Mnogim gradovima (Novi Sad, Zrenjanin …) nedostaje tako nesto.
  Beograd je kao najveci grad najbolji da se tu zapocne sa naporima za realizaciju takvog centra, put je dugacak ali svako putovanje zapocinje jednim korakom.
  ZAKORACIMO!

 5. Branka Odgovor

  Ima li neko konkretnu ideju za realizaciju Naturistickog Wellness centra u Beogradu?
  Sta je autor ovim tekstom konkretno zeleo da kaze?

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Evo, najnovije vesti o tome govore. Traži se investitor da odgovarajući prostor koji nudi vlasnik sredi i privede nameni, na opštu radost svih nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *