Kraj kuvarskog dana u Sikiju – predivan zalazak sunca nad jezerom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10. juli 2021, Siki kod Segedina, Mađarska

Taj fantastičan kuvarski dan u jednom od omiljenih sastajališta srpskih i mađarskih nudista morao je nekako lepo da se završi, pa smo u lepom raspoloženju i druženju dočekali zalazak sunca. Sunce sa te strane resorta zalazi iza jezera, pa slike neba, drveća, refleksija budu prelepe, ali na ekranu mog novog Olimpusa prizori su izgledali „goreće“, baš kao žar na našem ložištu. Upitah Gezu, fotografskog znalca, da li je to zbog Olimpus aparata koji inače ima jarkije boje, na šta je odgovorio stručno da su u nekim momentima na automatik režimu rada fotografije budu preeksponirane, pa blješte. Slažem se, ali nama koji smo te blještave boje videli na displeju činilo se da su one čista fantazija. Fotografije imate u prilogu, pa prosudite sami.

2 mišljenja na „Kraj kuvarskog dana u Sikiju – predivan zalazak sunca nad jezerom

  1. Aleksandar Odgovor

    Mnogo polažem na društvene aktivnosti naturista koje su „vidljive“ na tekstovima i fotografijama na ovom sajtu. Vidi se, ovde, čitava rekao bih „paleta aktivnosti“ koje naturisti (kojima i sam pripadam) preduzimaju da bi osmislili svoj boravak na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

    Kuvanje, kuvarancije, sportska takmičenja, razgovori… doprinose utisku da naturizam nije samo „kupanje i sunčanje“ već široko zasnovana socijalna „služba“…

  2. Povratni ping:Umetnosti, oh umetnosti… Gola li si danas? – Deo 2 NEDOVRŠEN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *