Idemo u… Zrenjanin – odloženo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U najavi sezone za 2023.

Lepo vreme je stiglo. Iako je leto još uvek u najavi, Peskara nas zove.

Imali smo nameru da idemo u nedelju, 23. 04. 2023. vidimo kako je i da je pitamo kako je provela zimu, da je razumemo da je doživela neke promene i da nam kaže šta ćemo nadalje da radimo.

Hteli smo da prođemo kroz „drive in“ pijacu u Čenti i vidimo koliko su vredni domaćini napunili svoje ovogodišnje tezge, koliko novih vrsta voća i povrća nam nude, jer su svojim trudom ulepšavali naše izletničke trpeze.

Hteli smo da se pozdravimo sa dragim nam Zrenjanincima, da im pokažemo koliko su nam nedostajali i koliko smo mislili na njih, na celu prirodu u kojoj oni vole da uživaju.

*********************************************************************************************************************************************

Međutim, poslali smo izvidnicu u subotu i ona je saznala sledeće – da je vodostaj visok, da zbog toga labudići kasne, da iako je došlo toplo vreme dosta duva vetar, da je dosta vlažno od kiša koje su padale i da treba sačekati još neki dan. Za zovu je još rano, ali je zato berba kamilice u Lukinom selu u toku.

Sačakaćemo mi, a mislim da će i Peskara.

Vidimo se drugi put 🙂

ENU „Naturisti Srbije“

Jedno mišljenje na „Idemo u… Zrenjanin – odloženo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *