Idemo u… Kladovo

P1180106_resize

Na fotografiji se vidi legendarna Golubačka tvrđava, na koju ćemo naići na putu ka Kladovu i Vlaškoj kući.

31. avgusta do 4. septembra 2022.

Deset dana pre puta mesta odavno više nema, rok za prijavu je bio 23. jul, rok za uzimanje vaučera je bio u avgustu. Slaviša Tufajević, vlasnik Vlaške kuće nam je ponudio da te vaučere za besplatan petodnevni boravak iskoristimo u njegovoj pravoj i autentičnoj Vlaškoj kući, gde će ugostiti članove Eko-naturističkog udruženja „Naturisti Srbije“. Očekujemo odličan provod u prelepoj istočnoj Srbiji, očekujemo kupanje i sunčanje na nudističkoj plaži u Velikoj Vrbici, najavljena nam je nudistička vožnja gliserom i još neki obilazak iz bogate ponude Vlaške kuće.

Krećemo u sredu, poslednjeg dana avgusta, a vraćamo se uveliko u septembru. Tekst o izvidničkom putovanju 2021. godine koji se zove Dunavskom magistralom… podvučeno žutom šapom govori o tome kakve lepote nas čekaju na putovanju.

Na fotografiji je vlasnik Etno-kompleksa Vlaška Kuća Slaviša Tufajević. Vlaška Kuća se nalazi u Velikoj Vrbici, 9 kilometara udaljenoj od Kladova, nasmejan, kooperativan, uslužan, što se sa fotke i vidi. Dok smo se vozili čamcem uzvodno po Dunavu, s namerom da vidimo tu skrivenu nudističku plažu, on je izvadio flašu odličnog hladnjikavog roze vina i mi smo popili po gutljaj i kucnuli se dok je čamac sekao talase… Dobar provod nam je zagarantovan…

Ekipa koja putuje je spremna i raspoložena na novu avanturu. Srećan nam put!!!

Fotografije: Tanya

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *