Idemo u… Kladovo, na etno-nudistički odmor – Prvi poziv

viber_image_2021-05-28_09-44-11

31. avgust–4. septembar 2022. godine

2021. godine smo putovali čak do Velike Vrbice kod Kladova, kako bismo ispitali opcije nudizma na istoku zemlje i više nego zadovoljni smo se vratili kući. Sada se priča nastavlja i oživljava.

U nastavku se nalazi kompletan tekst sa našeg putovanja 2021. godine,

Ustanovili smo da se u mestu Velika Vrbica nadomak Kladova nalazi autentičan etno kompleks pod imenom Vlaška kuća i tu se od 31. avgusta–4. septembra 2022. godine (sreda–četvrtak–petak–subota–nedelja) nudi etno-nudistički odmor sa brojnim odličnim opcionim pratećim aktivnostima.

Kaže vlasnik Vlaške kuće Slaviša Tufajević: Nadamo se da će vam se ideja o ovom odmoru dopasti, da ćete poželeti da nam se pridružite i da ćemo se zajedno naći da se podsetimo kako je lepa naša Srbija.

U ovom trenutku je najvažnije da se uzmu vaučeri za besplatan deo letovanja, koje će oni prihvatiti i pomoći da se dobiju.

Kako da ostvarite besplatan godišnji odmor – mi imamo načina. Javite se imejlom na naturistisrbije@gmail.com ili pozovite zvanični broj udruženja 064/36-1111-8.

Za vaučer: zaposleni treba da pripreme potvrdu o primanjima iz firme, penzioneri treba da daju jedan ček penzije, nezaposleni potvrdu sa zavoda da su tamo prijavljeni. Dalje treba dati osnovne podatke o životu i stanovanju, broj telefona, a od Vlaške kuće treba rezervacija koja se šalje imejlom. Kad se prikupe svi papiri, u najavljenom terminu rano ujutru u pošti (bilo kojoj) sačeka se red i dobije vaučer.

Prenosimo vam u celini ponudu:

Nudistički deo ove ponude je kupanje na Dunavu na plaži na obodu šume, placa na obali reke u vlasništvu Vlaške kuće, koja će tih dana biti nudistička i rezervisana samo za nas i naše uživanje. Do te plaže će se dolazi čamcem u organizaciji Vlaške kuće ili možda bude postojala opcija puta po zemlji. Kupanje je na sopstvenu odgovornost.

Moguće je spavati u šatoru na plaži  uz uplatu od 1.000,00 din. po osobi (200 dinara na dan), noćiti u sobi Vlaške kuće, jesti i piti u njihovom restoranu, voziti kvad, biciklu ili obilaziti celu istočnu Srbiju sve od manastira Tumane, Feliks romulijane, Đerdapa (Kazana, Trajanove table…), sve u njihovoj organizaciji. Detalji o njihovoj bogatoj ponudi i mogućnostima boravka dati su u pamfletu koji je priložen.        

Svi fakultativni izleti se dodatno plaćaju. Primera radi, izlet gliserom do Kazana i Trajanove table košta 1500 dinara po osobi. Poneki izleti predviđeni su da se planiraju i do 70 kilometara udaljeno od Kladova. Sve opcije su moguće.

Svi zainteresovani se mole da ispoštuju rok za prijavu do 01. aprila 2022. godine. Ukoliko bude bilo potrebe organizovaće se i dodatni smeštaj.

Poslednji rok za uplatu smeštaja je 25. jun 2022. godine.

Ukoliko se odlučite da ostanete duže i uživate u ovoj nesvakidašnjoj i zanimljivoj ponudi, posebna povoljnost je da je u istom terminu na rezervisanih 7 noćenja jedno gratis.

•       noćenje sa doručkom – 1800  dinara,

•       polupansion – doplata 500 dinara po obroku i

•       pun pansion – 2800 dinara po osobi.

Što se tiče dunavske regate, ne možemo još uvek dati tačne termine još ih tačno nismo definisali. Potoji više regata i gledamo kako bi se  delimično uklopili sa prognozom vremena. U svakom slučaju čim budemo definisli orjentaciono datume bićete blagovremeno obavešteni.

Pozdrav svima. Čekamo vas na Dunavu!!!

Slaviša Tufajević i Udruženje „Naturisti Srbije“

Jedno mišljenje na „Idemo u… Kladovo, na etno-nudistički odmor – Prvi poziv

  1. Povratni ping:Najave za proleće–leto 2022. godine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *