Idemo u… Mađarsku na goli vikend umetnosti

siki

23–25. jun 2023.

Dragi članovi i prijatelji Udruženja „Naturisti Srbije“,

konačno je došlo i to lepo vreme, na našu radost i uživanje. Putovanja nas čekaju.

Sledi najava za idući vikend. Prvo bismo u petak 23. 06. 2023. svratili do Morahaloma, da se malo zagrejemo pre sunčanja (ipak se zimska sezona odužila), pa bismo uveče otputovali desetak kilometara dalje do Sikija, gde u ponedeljak 19. juna počinje Nedelja umetnosti, a završava 25. juna. Osim što je to jedan od najlepših događaja u tom FKK kampu, mi smo nekako navikli da tamo budemo prisutni, sve od momenta kada na otvaranju izložbe radova Janoš nudi „palinko“ prisutnima, pa sve do bodi arta…

Tog petka uveče dočekali bi nas naši prijatelji koji će već biti tamo. Dalje sve znate. Ponesite šatore, peškire, ali i autan, gde se zbog prethodnog kišnog perioda očekuje potreba za takvom vrstom zaštite. U Sikiju bismo boravili do nedelje, kada se planira povratak u Srbiju.

Sledeće putovanje u Siki najavljujemo za 8. jul, kada se očekuje da Srbiju predstavimo sa novim nacionalnim jelom za revijalno golo kuvarsko takmičenje, gde smo prošle godine dobili dve zlatne medalje. Najavu za taj događaj ćemo posebno postaviti.

prazno-unutra-4

Banja Sent Eržebet u Morahalomu

Scene iz Sikija

Nedelja umetnosti u Sikiju 2022. godine

.

.

.

.

Dragi naturisti,

tu smo da bismo zajedno doživeli neke neponovljive i nezaboravne trenutke.

Udruženje „Naturisti Srbije“

Eko-naturisti Srbije_resize_resize_resize

Jedno mišljenje na „Idemo u… Mađarsku na goli vikend umetnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *