Fantastična vest za naturiste!

WhatsApp-Image-2023-01-14-at-15.57.10

Pozivamo investitore,

zainteresovane poslovne ljude, da na trenutak zastanu i pročitaju ono što želimo da kažemo.

Mi smo naturisti i možemo da opišemo mnogo stvari koje smo oduvek želeli da imamo, tu, odmah i sada, nadohvat ruke, kod kuće, a da ne moramo da putujemo više stotina kilometara, prelazimo brojne granice, menjamo devize, samo da bismo imali privilegiju da provedemo bez odeće, neprekidno ceo dan, doživeli i to celodnevno uživanje u blagodetima jednog lepog spa centra. Verujemo da je Beograd, kao višemilionski grad i prestonica Srbije, zaslužio da i sâm može da ponudi jedan moderno opremljen višenamenski velnes-fitnes-relaks centar.

Ovo o čemu ćemo danas da vam pričamo do juče, je bila samo želja.

Odnedavno, ta želja veoma lako
može da postane stvarnost!

Prostor u vlasništvu koji je obezbeđen, nalazi se u strogom centru grada, u srcu Vračara, ima 400 + 100 kvadratnih metara korisne površine i predviđen je isključivo za takvu i sličnu namenu.

Prostor je svojim rasporedom i predodređenošću zamišljen da bude višedelni i višenamenski i to na dva nivoa:

 • gornji nivo: recepcija, svlačionica sa ormarićima, tuševima i toaletima, manji spa centar sa biosaunom, đakuzujem, tepidarijumima, a čija je kruna spektakularno veliko dvodelno parno kupatilo (za sauna seanse i aromatične pilinge), kafe-bar na galeriji, automati za piće i hranu i
 • donji nivo: teretana, prostorija za podne vežbe – jogu, pilates, kao i prostor za masažu.

U prostoru će se organizovati i brojne dodatne aktivnosti – od proslava rođendana i žurki, do pružanja edukativnih sadržaja, sastanaka, skupština, večernjih druženja, promocija naturističkih knjiga, književnih večeri naturističke proze i poezije…

U prostoru će biti organizovani i drugačiji dani nego strogo naturistički. Biće muških i ženskih dana, biće zajedničkih i običnih dana, u kojima će se odeća nositi po opciji, kako to uspešno daje uzor banje Rudoš, koja se nalazi u Hotelu Gelert u Budimpešti.

Pozivamo investitore, kako smo rekli na početku, da se pridruže vlasniku ovog prostora, da svojim trudom i finasijama ovaj centar, koji postoji već duži niz godina, osveže, modernizuju, privedu nameni i na kraju, stilizuju i ulepšaju. Uložiti treba u infrastrukturu i opremanje svih pojedinačnih sadržaja, kako bi oni na kraju formirali funkcionalnu celinu, koja će zadovoljiti potrebe širokog kruga korisnika.

Volontere koji se budu odlučili da mu poklone svoje slobodno vreme i učestvuju u izgradnji svim onim što umeju da urade, Udruženje „Naturisti Srbije“ će nagraditi štampanom zahvalnicom, kojom će se zahvaliti za njihov trud i zalaganje, a Naturistički centar Beograd – NCB (radni naziv) će dodeliti sate korišćenja, koji će moći da se iskoriste onda kada centar bude proradio. Ukoliko bi neko želeo da pomogne nečim manjim što bi želeo da uloži, doprinese delom svoga vremena i truda, materijala ili bude koristan na bilo koji drugi način, takođe će biti adekvatno nagrađen.

Ovo što smo napisali je samo ideja koja govori o tome kako bi taj centar funkcionisao. Ukoliko bude bilo potrebe, ideje i planovi će se prilagođavati tim potrebama.

Na kraju, ovaj centar će svojim postojanjem upotpuniti veliki nedostatak u naturističkoj i turističkoj ponudi Beograda i Srbije, gde će korisnici iz zemlje i inostranstva uvideti da je ovaj grad postao deo priče modernih evropskih trendova i da će na ovaj način za investitore predstavljati prosperitetnu investiciju.

Naturistički centar Beograd – NCB
deo je budućnosti grada Beograda.

BUDIMO DEO TE LEPE BUDUĆNOSTI!

.

Fotografije sadašnjeg stanja centra, pre bilo kakve adaptacije:

Novoizabran-zig-srednji

11 mišljenja na „Fantastična vest za naturiste!

 1. Slobodan Odgovor

  Odlicna ideja a i prostor, budite uporni i doci ce te do svog povoljnog rezultata , volio bi da sam tu a imam i dosta slobodnog vremena , bio bi na gradilistu ceo dan da pomognem u realizaciji zacrtanog objekta .Samo naprijed Tanja, uspecete siguran sam u to !

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Hvala Slobo. Mi smo samo podrška vlasniku prostora na pokazanoj želji da nama bude bolje tu gde živimo i velikoj hrabrosti da se ceo ovaj veoma entuzijastički projekat izvede do kraja. Nadamo se da će, uz veliku podršku i pomoć svih nas, na kraju uspati!
   Tanja

  • Dario Odgovor

   Odlicano zamisljeno rado cu se uvijek pridruziti i provoditi slobodno vrijeme u tom ugodjaju

 2. Lolita Odgovor

  Odusevljena sam Idejom,
  napokon da se moramo da idemo po inostranstvima i provodili po 10 i vise sati u prevozu i cekanju na granicama.
  Radujem se unapred

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Verujmo da će ovi planovi i ideje uskoro postati stvarno. Blagoslov…

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Biće najlepše kad budemo ovde u Beogradu mogli da uživamo kao pravi naturisti…

 3. Aleksandar Odgovor

  Ideja je odlicna, imam vremena za pomaganje oko realizacije (na zalost ne i sredstava) pa kako da stupim u kontakt za rad ili sta vec treba. Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *