Skupština na Paliću

Eko-naturisti Srbije_resize_resize_resize

Poštovani članovi i prijatelji Udruženja „Naturisti Srbije“,

dana 14. januara u Vili Alexandar na Paliću održana je Redovna skupština udruženja. Ispoštovani dnevni red je doneo zanimljive promene u teritorijalnoj organizaciji, nove poverenike – delegate.

Sada Udruženje „Naturisti Srbije“ ima u sastavu pet regionalnih delova, a samim tim i pet delegata, koji zajedno čine kvorum skupštine:

  • „Naturisti severa“, sa sedištem u Somboru,
  • „Naturisti Peskare“, klub, sa sedištem u Zrenjaninu,
  • „Naturisti Velike Morave“, sa sedištem u Ćupriji,
  • „Naturisti ušća Morava“ – Sastavci“, sa sedištem u Paraćinu i
  • „Naturisti 2 Morave“, sa sedištem u Kruševcu.

Bilo je promena delegata, koje je skupština prihvatila i pozdravila. Dva delegata su otišla na nova zaduženja (detalje o tome možete pronaći na našem sajtu) i tri nova lica (stari članovi) su se pojavila i postali novi delegati.

Najzanimljivija diskusija je bila povodom potrebe da naše udruženje dobije novi i prepoznatljiv žig. Predloženo je bilo da to bude natpis sa nazivom domena našeg sajta, ali smo diskusijom i dobrom idejom došli do rešenja da bude pridodat QR kod, koji sadrži više informacija o samom udruženju.

Radom na stilu i izgledu žiga sa zadatim parametrima, rezultiralo je da je birano između više verzija, a pravo da glasaju imali su bili učesnici skupštine, kao i ostali  članovi uprave Udruženja. Rezultati su sledeći:

  • dva glasa za zelenu varijantu,
  • dva glasa za žutu varijantu,
  • dva glasa za belu varijantu,
  • četiri glasa za zeleno-žutu varijantu.

Zahvaljujemo se onima koji su glasali, i čestitamo Udruženju „Naturisti Srbije“ na izboru prepoznatljivog i modernog žiga koji će ga ubuduće predstavljati.

Potrebno je instalira čitač QR kodova na telefonu, pa se onda sa koda mogu očitati sledeći podaci:

Na kraju uspešne skupštine, koja je prošla u lepom raspoloženju i zadovoljstvu učinjenim, pravu završnicu je činila pesma autora Sale Naturale, koja je dočekana aplauzom, kao i prigodni pokloni koji su podeljeni. Pesma se nalazi na našem sajtu na linku u nastavku.

Svim članovima, prijateljima i simpatizerima Udruženja „Naturisti Srbije“,želimo da lepo provedu ostatak februara i da sa radošću uplove u prvi prolećni mesec.

Vaše Udruženje „Naturisti Srbije“

Pesma se može pročitati ovde:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *