Sa nudističkog izleta Morahalom–Palić ovo je fotopriča broj 4: Poseta Vinariji Zvonko Bogdan

P1190097_resize_resize

Januara 2022. godine, Palić

Završnica ovog fenomenlanog vikenda bila je u vinariji Zvonka Bogdana. Ovo je bilo mesto sa koga smo krenuli put juga, puni lepih utisaka od prethodnih nudističkih dana, lepih kupanja u Mađarskoj i Srbij, ali i veoma prijatno iznenađeni onim što smo videli ovde. Pravi šlag na torti, koji je „začinio“ celokupno putovanje. Na prvim slikama se vidi prilaz vinariji koja izgleda kao srednjevropski zamak i statue Zvonka Bogdana i Janike Balaša sa 7 tamburaša, a koje se nalaze ispred same zgrade!

O Zvonku i njegovim dragim tamburašima, odmah pored njihovih statua; cenovnik obilazaka ove vinarije.

Unutrašnjost vinarije – prizori velelepnosti monarhije – miris prohujalih vremena.

Svi obilasci se zakazuju barem jedan dan unapred, osnovni obilazak traje jedan sat, a posebne degustacije se dodatno plaćaju – proba se vino, sirevi, suvo meso i koštunjavi plodovi. Vredi odvojiti vreme za posetu ovom fenomenalnom mestu, što ćemo obavezno uraditi prilikom nekog sledećeg izleta.

Fotografije smo svi snimali, skupili ih na jedno mesto, sa koga ćemo ispričati još tri ovakve priče – o Morahalomu, o Paliću i o Vili Alexandar. Uživajte u njima onako kako smo mi uživali u ovom fantastičnom putovanju.

Priredila Tanya

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *