Produženi nudistički spa-vikend u Morahalomu u Mađarskoj i na Palićkom jezeru u Srbiji

01

koji će se održati 13–15. januara 2022. godine.

Pozivamo vas na izuzetni produženi nudistički vikend, koji počinje u četvrtak 13. januara u banji St. Ežebet u Morahalomu u Mađarskoj, kada je predviđen celodnevni nudistički boravak u delu banje pod nazivom Premijum velnes spa oaza, a koji se završava 15. janurara u prostoru hotela Vila Alexandar na Paliću, samo tridesetak kilometara udaljenog od gradića Morahaloma u Mađarskoj.

Da se podsetimo, u pitanju je novoizgrađena vila koja se nalazi na samoj obali Palićkog jezera, porodične atmosfere, prijatnog ambijenta, koja poseduje spa centar i koja bi nam ga ustupila na korišćenje bez kostima u terminima 14. i 15. januara 2022. godine.

Putovanje je predviđeno sopstvenim prevozim, ali ćemo po želji i potrebi pomoći opciju podeljenih troškova prevoza.

Plan puta 13–15. januara 2022. godine

Četvrtak, 13. 01. 2022.

 • 10.00  –  Skup putnika ispred graničnog prelaza Horgoš 2.
 • Odlazak u banju i ostanak do večeri. Povratak u Srbiju i odlazak u Vilu Aleksandar.
 • Noćenje.

Petak, 14. 01. 2022. godine

 • 7.00–10.00 časova – Doručak. U vili se može dobiti osveženje i naručiti ručak po principu dostave ili se može prošetati po okolnim restoranima i tamo se osvežiti. Hrana se može poneti i od kuće ili naručiti da se u Vilu dostavi obrok, koji bi koštao oko 500, 600 dinara. U vili postoji frižider za goste.
 • 15.00 – Početak redovne Skupštine Udruženja „Naturisti Srbije“ u baru Vile Alexandar, gde ćemo moći da se osvežimo gaziranim i negaziranim sokovima, kiselom vodom, pivom, domaćom rakijom, vinom…
 • 19.00–23.00 Večernji spa-termin.
  Spa centar poseduje hidromasažnu đakuzi kadu i saunu za 6 osoba, a što se sve nalazi u zatvorenom prostoru. Posebna atrakcija je spoljni bazen (kada) veličine 2 × 7 metara koji je napunjen „crnom“ termalnom vodom (istom onakvom kakvu ćemo sresti dan ranije u Banji St. Eržebet u Morahalomu). Prostor je ograđen visokom ogradom koja omogućava privatnost posetilaca (vidi se na slici dvorišta). Temperatura termalne vode je oko 40°C u toku celog termina (stalno se dodaje nova vruća voda) i pruža jedinstveno uživanje čak i zimskom periodu. Zatvoreni deo vile poseduje prostor za odmor i relaksaciju sa ležaljkama i stolovima i stolicama, gde se može i obedovati. Tokom termina su obezbeđeni osvežavajući napici.
 • Noćenje.

Subota, 15. 01. 2022. godine

 • 7.00–10.00 časova – Doručak. Na doručak se može otići pre termina ili napraviti pauza i otići na doručak kasnije.
 • Drugi naturistički spa termin zakazan je za 11. 12. 2021. za vreme  9.00–13.00 časova.
 • Izlazak iz sobe predviđen je pre ili posle doručka, najkasnije do 10.30 časova. Tuševi za konačno tuširanje postoje i u spa-centru.
 • Opcioni obilazak salaša i vinarije Zvonka Bogdana.
 • Povratak.

Sve ove opcije koje nudi Vila Alexandar se mogu odvojeno ili zajedno koristiti:

 • cena paketa sa spavanjem, večernjim spa terminom od 4 sata i doručkom bi ukupno iznosila 2500,00 dinara po osobi, po zvaničnom cenovniku Vile;
 • samo večernji spa termin 14. 01. u satnici 19.00–23.00 koštao bi 1000,00 dinara;
 • samo jutarnji spa termin 15. 01, koji je dostupan i za goste sa noćenjem, kao i za goste koji dođu tog jutra traje od 9.00 do 13.00, i svi učesnici bi zajedno podelili cenu dodatnog punjenja vruće termalne vode i taj iznos bi bio oko par stotina dinara po osobi, a cena bi zavisila od broja učesnika.

Sve opcije ovog predloga – samo odlazak u Morahalom u Mađarskoj, samo spa termine, samo subotnju posetu, nedeljni termin, posetu vinariji, obroci i pića, stvar su ličnog izbora i želje i mogu se najaviti posebno.

Svim učesnicima se savetuje da ponesu papuče za korišćenje u spa centru i peškir, ali i obavezan bade mantil, jer se deo sadržaja nalazi u dvorištu vile.

Sva plaćanja se obavljaju isključivo na recepciji banje, ili recepciji Vile. Takođe smo se dogovorili da za ceo paket uprava Vile odobri popust od 10 % svima koji na ulazu pokažu člansku karticu Udruženja „Naturisti Srbije“ ili Zahvalnicu koje je Udruženje dodelilo svojim prijateljima, pa će u tom slučaju cena celog paketa biti 2250,00 dinara po osobi.

Detaljno o vili Alexandar možete pronaći na sajtu:

http://www.vilaalexandar.co.rs/galerija/pogled-iz-vazduha

a detaljni je o banji možete pronaći u više priča na našem sajtu.

Sva dodatna pitanja ćemo rešavati par dana pre puta. Za odgovore na sva pitanja vezano za smeštaj, vlasnik vile Aleksandar nam je uvek na raspolaganju. Ako imate neko dodatno pitanje, takođe nam možete pisati na naturistisrbije@gmail.com. Hvala.

Obavezujemo se da ćemo poštovati aktuelne propise koje je izdala Vlada Srbije, a vezano za situaciju sa virusom kovid-19.

Ovo je putovanje isključivo je pravo članova i prijatelja Udruženja „Naturisti Srbije“ i ne može se smatrati turističkim putovanjem.

Hajde da održimo redovnu godišnju Skupštinu Udruženja „Naturisti Srbije“, uživamo u blagodetima Banje Sent Eržebet u Mađarskoj i da zajedno proverimo da li Palićko jezero može ponovo da postane naturistička destinacija.

S nestrpljenjem vas iščekujemo,

Udruženje „Naturisti Srbije“

Foto: Vila Alexandar

3 mišljenja na „Produženi nudistički spa-vikend u Morahalomu u Mađarskoj i na Palićkom jezeru u Srbiji

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Pozdrav Maksu.
   Hvala ti što si primetio. I mi smo odavno primetili da je raspored promenen, ali smo morali da dogovorimo detalje sa Vilom Alexsandar, kao i već prijavljenim učesnicima. Sve to smo ispoštovali i na kraju dali novi termin, koji će, verujemo, da privuče još učesnika.
   Nadamo se da ćeš se pridružiti ovom veselom skupu, sakupljenom iz većeg broja gradova Srbije.
   Do skorog viđenja šaljemo pozdrav Maksu… Ili Maxu… Baš kao što se zove i Vila Alexandar… 🙂

 1. Povratni ping:Važno obaveštenje vezano za naturistički vikend!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *