Izborna skupština u Morahalomu

Eko-naturisti Srbije mala

Poštovani naturisti,

kao što znate, dana 10. februara desetoro naturista boravilo je na jednom divnom druženju u mestu Morahalom, tačnije u Banji Sent Eržebet, o čemu možete da pročitate na linku:

Tom prilikom smo održali Izbornu skupštinu udruženja, kada je, pored drugih odluka, svih pet delegata jedoglasno glasalo da se svih šest članova Upravnog i Nadzornog odbora ponovo izaberu na sledeći mandat od 4 godine. Koristimo priliku da svim našim funkcionerima čestitamo na izboru i poželimo uspešan rad za dobrobit našeg udruženja.

Najviše interesovanja i najviše vremena tog dana zauzela je priča o budućem naturističkom centru u Beogradu i to, naravno, zasluženo. Svi prisutni su dobili ekskluzivne informacije o trenutnom stanju, o mogućnostima koje prostor u vlasništvu u centru Beograda nudi, kao i o tome šta je sve potrebno da bi se ostvarila fantastična ideja o jednom takvom centru, koji ćemo jednog dana svi rado koristiti. Potrebno je da se pojavi investitor, koji će učestvovati u adaptaciji ovog ogromnog prostora i koji će uvideti kakva je to jedinstvena poslovna prilika.

Tom prilikom podeljena su priznanja zaslužnim članovima i prijateljima udruženja.

a8-4

a29-1

S poštovanjem,

Eko-naturističko udruženje „Naturisti Srbije“ 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *