Idemo na… Peskaru

језеро за нет

Prirodno je uživati u Prirodi

15–16. jul 2023.

Na samo 45 minuta vožnje od Beograda nalazi se pravi RAJ ZA NATURISTE, ljubitelje prirode…

Boravak pored vode u hladu bagrama je odlična prilika da se odmorimo od svakodnevne gradske vreve i stresa… Uživajmo u Prirodi, suncu i prijatnom kupanju u jezeru zrenjaninske Peskare…

Za vikend najavljuju toplo vreme uz blagi povetarac.

Besplatno mozete kampovati na par metara od vode, uživati u hladu bagrema, možete pecati, družiti se s naturistima, upoznati sebi slične ljude, sklopiti nova poznanstva i prijateljstva. Razmeniti iskustva o drugim naturističkim mestima širom planete, dogovoriti zajednička letovanja… Putovanja…

Možete nas pitati o svemu što vas zanima. Rado ćemo podeliti sve informacije i preporučiti lokacije koje možete posetiti, čuti direktno kako možete da se sa malo para se provedete i proputujete… Možete poneti svoj čamac, dušek na naduvavanje, loptu, badminton, karte, jamb, društvene igre… Možete besplatno postaviti svoj šator, a nedaleko od plaže nalazi se prodavnica koja radi svaki dan, pekara… Od lokalnih domaćina možete kupiti domaće voće i povrće.

Komaraca obično nema, ali za svaki slučaj ponesite zaštitne kreme ili losione. Nikad se ne zna. Vodaj je topla i prijatna za kupanje. Na plažu možete povesti svoje ljubimce, ali vas molimo da povedete računa da oni ne uznemiravaju ostale naturiste.

Ne propustite prelepe prizore izlaska i zalaska sunca i napravite fotografije koje ćete dugo pamtiti!

Dugo se nismo videli. Pozivam nežniji pol da mi se pridruži, da razgovaramo o svim pitanjima, nedoumicama vezano za naturizam. Stojim vam na raspolaganju.

Prošle nedelje je naša kuvarski tim bio u Sikiju u Mađarskoj na golom kuvarskom takmičenju, gde smo osvojili zlato i gde smo bili oduševljeni da je naše jelo bilo dobro prihvaćeno. Čeka se da stignu fotografije i da ovde na sajtu bude objavljena priča, kao i obično.

Tu sam da popijemo piće i da razgovaramo uz sunčanje i plivanje o svim psihofizičkim blagodetima koje pruža naturizam – zdravlje i za dušu i za telo.

Pogledajte mape koje smo pripremili za vas.

Vidimo se!

Tanja Stanković

10 mišljenja na „Idemo na… Peskaru

 1. Jovana Odgovor

  da li neko ide kolima ? ucestovala bih u troskovima goriva .

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Da, uvek se može naći slobodno mesto iz nekih delova Beograda. 🙂

 2. Goca i drugarice Odgovor

  da li je moguce prespavati kod Erzike? citala sam u ranijim objavama. iskreno nas je troje, jesmo ljubitelji prirode, ali bih vise voleli krevet i tusiranje

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Draga Eržika je uvek spremna da primi drage goste.

 3. Marko Odgovor

  kakav je prilaz do peskare? na fotografijama koje ste postavili slabo se vidi put ? gde parkirate automobile?

 4. Branka Odgovor

  Izvinite, ali meni je ovaj prilaz do plaze potpuno nejasan. da li mozemo da se cujemo telefonom, da mi objasnite kako se tacno dolazi do plaze?

  • tanja Autor člankaOdgovor

   Draga Branka, naravno da može. Naš broj je 065/36-1111-8

 5. Ljubinka Odgovor

  Maolim vas da mi objasnite, koliko je ovo mesto bezbedno? da li ima posmatraca – voaera, nekih neprijatnosti, navalentnih ljudi, drugarica i ja bih dosle ako garantujete za bezbednost
  Hvala lepo

   • tanja Autor člankaOdgovor

    Drago nam je da ste zainteresovani. Do sada takvih problema nije bilo. Posetioci Peskare su prijatni ljudi, a i ako bude bilo potrebno, svi ćemo se angažovati da se problem reši u najkraćem mogućem roku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *